Formand
Jesper Madsen
Ténéré Klub Danmarks logo Næstformand
Dorte Petermuss

Forum Start Forum Start >Arrangementer >Tur beretninger
  Aktive emner Aktive emner
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Polens tur med klubben 2017

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
  Emne Søg Emne Søg  Emne Funktioner Emne Funktioner
minidue Se Drop Down
TKD Medlem..
TKD Medlem..
Avatar

Medlem siden: 09.06.12
Land: 8700
Status: Offline
Beskeder: 51
  Citér minidue Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Polens tur med klubben 2017
    Sendt: 30.10.17 kl. 23:23

Vi er nogle stykker, der plejer at slutte sæsonen af med en hyggetur i polen, og vi havde snakket om at vi gerne ville invitere klubben med ned og opleve dette eventyrlige sted. Overnatning, spor og spisesteder var der styr på, folk skulle bare selv finde der ned og hjem igen. Samt medbringe service.


Og det var der da heldigvis mange der gerne ville. Så 20 mand drog vi til polen. Nogle tog kassevogn nogle tog bil med trailer. Og resten tog cyklerne via Ystad - Swinoujscie færgen og kørte offroad ned gennem polen.


Eller det vil sige, der var 2 der prøvede at undslippe. Carsten nåede til færgen i Ystad tirsdag aften sammen med de andre. Men den rare dame i billetlugen mente ikke han måtte komme med, nu da hans pas var udløbet. Så han fik ikke lov til at komme med og måtte vende tilbage til Svendborg for at få lavet et nød pa., Borgerservice var dog lukket om onsdagen, så måtte man jo en tur til Odense. Med det nye pas i hånden, og have kørt 600 km. stadig uden at være kommet hjemmefra. var det jo bare op på cyklen og køre til polen via Gedser - Rostock og kl. 2300 var han nede ved os andre der så småt var gået til ro. Men med en 1200 gs er det jo heller ikke et problem med lidt landevej. Men der manglede stadig en. Det var Mikkel. Han stod troligt og ventede ved Kastrup, men da alle de andre ikke dukkede op ringede han til Jesper.

Mikkel. hvaa hvor i henne, jeg står her og venter på jer.
Jesper. Jammen mikkel det var altså i går vi skulle mødes der.
Mikkel. Nå. Jammen så ses vi da bare i morgen aften.

Det havde regnet i dagene op til afgang, så vejene var dejligt våde og der var ikke problemer med at det støvede.efter hånden som folk var ved at være ankommet, fik vi hilst på hinanden, fik lidt mad og en vodka eller 2 og så gik vi ellers i seng, fulde af forventninger til den kommende dag.

torsdag morgen stod vi op til det dejligste vejr. Hvilket for resten fortsatte hele turen.


og fik os noget morgenmad


efter morgenmaden råbte Jesper til samling. Vi skulle have delt os i et par hold. Der blev hurtigt dannet 2 grupper, groft sagt en gruppe af de stører cykler anført af Jesper og en gruppe af de mindre cykler anført af Jens. Vi delte os fra morgenstunden og aftale at mødes ved vildsvine restauranten kl. 13. De små kørte først, men der gik ikke lang tid inden vi fik dem indhentet. Ikke fordi vi kørte hurtigere end dem, men Allan havde knækkede kødbenet på cyklen.


heldigvis var vi ikke kommet så langt hjemmefra. så Allan kunne trække den ud til den nærmeste farbare vej, imens Claus der stadig havde lidt ondt i kadaveret efter et styrt på vejen her ned,  kørte tilbage og lånte Kurts kasssevogn og så gik jagten for dem på at finde et værksted, der kunne svejse noget sammen, så han kunne komme ud og køre igen. Efter lidt mere kørren, kommer vi ned af en bakke.


Den bliver der kørt lidt op og ned af, imens Jens roder lidt med sit starterrelæ.
kl. 13 mødtes vi ved vilsvine mutter hvor dem der havde kørt over Ystad havde været forbi på vejen herned, for at sikre sig at de havde åben. og havde samtidig bestilt mad, så det var klar til os kl. 13. 
Her var der dækket fint op til os indenfor, og vi fik den sædvanlige lækre vildsvineret 


Og så kan man jo ligeså godt slutte dagen af med at skille cyklen ad og se om man kan få fikset relæet.


Fredag gik turen til en nedlagt kasserne by vi har været ved før. Den er ved at blive revet ned, så hvis vi skulle se den inden den var helt væk var det ved at være sidste chance. Efter at have kørt en god dag, efter sporet på gps´en, som vi enligt aldrig før har fået kørt færdigt.  Kommer vi til et lidt åbent område, her ser jeg 2 mænd der står med noget der ligner en gaffeltruck og en 3 m. lang bombe. Men tænker, arrgh det var nok bare noget jeg bildte mig ind. Lidt efter holder vi ved et gammelt kontroltårn og nogle gamle fly og helikoptere.

Mens folk køre lidt rundt og filmer og kigger på de gamle fly, kommer der en bil med 2 militærfolk. Og beder os roligt men bestemt om at følge efter dem. Det viser sig at vi via en bagvej er kørt lige ind i en kasserne med tilhørende prøvespringnings område. Den rare militærmand mener ikke det er så godt det vi har lavet, og mener han bliver nød til at melde det til politiet. Mens vi står og venter på politiet fortæller han at om fredagen sprænger de, de bomber som ikke er gået af, eller dem de har til overs. Tror vi nok det engelske var ikke så godt. Men han var hyggelig at snakke med og tiden gik. Vi nåede at få fat i den anden gruppe og få dem stoppet, og aftalte med dem at mødes ved den forladte by.  Efter en times tid kom politiet og de synes enligt blot at det hele var lidt sjovt og havde mere travlt med at fortælle om at hun havde været i Hvidesanne i sommers. og vi slap med en advarsel. Dog ikke før end vi havde fået taget et gruppebillede med politidamen.


Vi mødtes med de andre ved den forladte by. Den var dog efterhånden helt fjernet, og der var egentligt ikke noget at se mere så der er ingen grund til at tage der hen en anden gang. Men så kan man da lige få sig en kop kaffe.

 

Vi sluttede af med at køre ned til en lille grilhytte hvor vi fik dagens varme mad. Hvorefter vi kørte hjem til hytten.Lørdag ville de store cykler på en sydtur, ned til ”tyskeren” hvor vi før havde fået schnitzel mit alles. Så vi ringede til ham og spurte om han lige kunne have 10 anretninger klar til kl. 13 og det var ikke noget problem. Så det blev udflugtsmålet for os den dag. De små ville hellere ud i skoven og lege på nogle sandbakker sagde de. Men tror nu mere det var fordi de hellere ville have pizza med masser af dressing.


Turen der ned bød både på brede og tætbevoksede veje.Men frem kom vi da. Og maden var god som sædvanligt.

 

Efter en lille lur i græsset. Gik det hjemad igen. Her kom vi igennem nogle rigtigt fine stedder med masser af vandhulle. Og lange stræk langs marker og gennem skove, lige noget for de store maskiner. Selvfølgeligt afbrudt af et par kaffepauser.


Desværre ramte Jesper et bump forkert og cyklen vendte sig lige 180 grade. Og styret blev bøjet så den lignede en halv chopper. Men det var ingen problem for sådan en gammel Harley kører som Jesper at køre med. Så hjem det gik. Da vi kom hjem måtte vi jo prøve at medicinere Jesper ud af hans smerter så godt vi kunne.


Søndag vågnede man af lyden af cykler der startede op tidligt, det var hjemtransport dag, de første cykler begyndte at køre allerede omkring kl. 5 og så ellers forsvandt der ligeså stille flere og flere. Da vi havde fået vores morgenmad og klaret den sidste oprydning, smuttede vi også i kassevognen som nogle af de sidste. Forud ventede os en masse dejlige motorvej med vejarbejde, kun afbrudt at et stop hvor vi kørte af motorvejen for at finde et lille gasthoff, i en lille by, for at få den sidste schnitzel på turen. 
Jeg takker mange gange for denne gang det var rigtigt hyggeligt at være på tur med jer alle sammen.


hilsen kristian
Til top
T. Brun Se Drop Down
Bestyrelsen
Bestyrelsen
Avatar

Medlem siden: 02.04.06
Land: DK 3230
Status: Offline
Beskeder: 556
  Citér T. Brun Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 01:39
Fed beretning Clap
Det lyder som en fed tur 1022
Thomas
Rather dead and cool, than alive and uncool
KTM 525 EXC
Til top
Prins Peter Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 21.08.12
Land: 6840 Oksbøl
Status: Offline
Beskeder: 130
  Citér Prins Peter Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 07:04
Tantastisk fortælling Computer1, fra en herlig udflugt Clap
bmwenliGSt
Peter

aka www.BikeAdvenTurist.com
Til top
Jens Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 06.06.05
Land: DK 2840
Status: Offline
Beskeder: 401
  Citér Jens Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 08:28

Dejlig læsning

Go Tenere tradition med tur beretninger  

Jens B
Beta Evo 290, KTM SX-F 350, KTM 950 Adv.
Til top
kjelde Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...


Medlem siden: 28.08.12
Status: Online
Beskeder: 114
  Citér kjelde Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 08:34
Super Kristian. Meget fin fortælling fra en god tur
Til top
Jesper Kick Se Drop Down
Admin-gruppen
Admin-gruppen
Avatar

Medlem siden: 15.04.04
Land: DK 2800
Status: Offline
Beskeder: 611
  Citér Jesper Kick Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 08:42
Fedt, skulle være taget med. Bigcry
Til top
krusefix Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 29.01.08
Land: Danmark 7183 Randbøl 7183
Status: Offline
Beskeder: 680
  Citér krusefix Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 09:25
Tak for beretningen KristianClap
Mvh Søren.
Yamaha xtz 660 92
Det er aldrig for sent at give op.
Til top
wiese Se Drop Down
TKD Medlem..
TKD Medlem..


Medlem siden: 10.11.12
Status: Offline
Beskeder: 42
  Citér wiese Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 16:31
God beretning. Og tak for en rigtig god weekend.
Jørgen Wiese
Snogeröd sverige

Yamaha TTR600
BMW R 1200 GSA
Til top
Jens Eskildsen Se Drop Down
TKD Medlem....
TKD Medlem....
Avatar

Medlem siden: 22.06.08
Land: DK Vestjylland
Status: Offline
Beskeder: 2342
  Citér Jens Eskildsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 17:41
De "små" cykler VAR altså ude og lege i skoven:

Yamaha - Revs your heart

90% of your maintenance, is because of 90% of your maintenance.
Det er aldrig for sent at have en god barndom
Til top
XT Bandit Se Drop Down
Bestyrelsen
Bestyrelsen
Avatar

Medlem siden: 01.06.11
Land: Dk 4040
Status: Offline
Beskeder: 283
  Citér XT Bandit Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 19:47
Fed beretning og hill climming nøj hvor ser det sjovt ud tak for at dele med os andre
Kim XT Bandit
Yamaha XT 600E årgang 2000
Yamaha XT 660X årgang 2007
Proud member of Thuhej dreamteam 2012
Til top
Per C. Se Drop Down
Admin-gruppen
Admin-gruppen
Avatar

Medlem siden: 13.09.13
Land: Denmark
Status: Online
Beskeder: 497
  Citér Per C. Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31.10.17 kl. 20:51
Tak !
Til top
Rookie1 Se Drop Down
TKD Medlem....
TKD Medlem....
Avatar

Medlem siden: 26.12.03
Land: DK 8700
Status: Offline
Beskeder: 1381
  Citér Rookie1 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01.11.17 kl. 10:23
Wow, det ser sgu hyggeren ud :-)
Vh Paw G Kristensen
__________________________________
Til top
330D Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 09.04.12
Land: DK-7190 Billund
Status: Offline
Beskeder: 273
  Citér 330D Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01.11.17 kl. 19:26
Rigtig fin beretning Due, tak for det. Det var absolut en af de bedre ture i år :)
Mvh Jørgen Henriksen
2017 Honda CRF 250 Rally
2017 KTM 1090 Adventure R

May the force be with you :)
Til top
grisen Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 16.08.11
Land: DK 2500
Status: Offline
Beskeder: 234
  Citér grisen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02.11.17 kl. 01:13
Ser super ud.
Nu ærgrer jeg mig endnu mere over at jeg ikke kom med. Banghead

Tak for den fine beskrivelse.
******
* Jan *
******

KTM LC8 Super Enduro R

Ex'er: KTM 640 LC4 Adventure R + KTM EXC 250 2-stroke + Yamaha XT600K 43F + Husqvarna TE250 + 6 maskiner uden knopper...
Til top
jesperm Se Drop Down
Formand
Formand
Avatar

Medlem siden: 06.11.07
Land: DK 4200
Status: Online
Beskeder: 261
  Citér jesperm Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02.11.17 kl. 15:36
Super godt skrevet :o)

jesper m
R100GS
Til top
Galil Se Drop Down
TKD Medlem..
TKD Medlem..
Avatar

Medlem siden: 07.11.08
Land: DK 2300
Status: Offline
Beskeder: 28
  Citér Galil Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03.11.17 kl. 08:55
Ser super fedt og hyggeligt ud. Hvilken type dæk anbefales til turen på en KTM 950 Adv?
Til top
Jens Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 06.06.05
Land: DK 2840
Status: Offline
Beskeder: 401
  Citér Jens Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03.11.17 kl. 14:45
Dunlop Rally Raid 908 er bedst, men holder ikke specielt længe.
Om 2 sekunder siger Pauli at emnet ikke passer til tråden
Jens B
Beta Evo 290, KTM SX-F 350, KTM 950 Adv.
Til top
PH1972 Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 25.07.17
Land: 2730
Status: Offline
Beskeder: 141
  Citér PH1972 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03.11.17 kl. 18:26
Citat: Jens

Dunlop Rally Raid 908 er bedst, men holder ikke specielt længe.
Om 2 sekunder siger Pauli at emnet ikke passer til tråden

Tihii Bucktooth
Der er gået mere end to sekunder 
Man lever så længe man lærer... :)
Til top
Jesper Kick Se Drop Down
Admin-gruppen
Admin-gruppen
Avatar

Medlem siden: 15.04.04
Land: DK 2800
Status: Offline
Beskeder: 611
  Citér Jesper Kick Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06.11.17 kl. 14:41
Venligst fortsæt diskussion om dæk i ny tråd 
Pft. Jesper It
Moderator. 

Til top
Sonny B Se Drop Down
TKD Medlem...
TKD Medlem...
Avatar

Medlem siden: 12.09.06
Land: DK 4300
Status: Offline
Beskeder: 856
  Citér Sonny B Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12.01.18 kl. 21:44
Det var sgu en fin beretning og det gir bare mere kriller i kadaveret for at komme afsted. Snart!! Sån en tur gad jeg nu godt med på, for det ser hyggeligt ud og en masse forskellige cykler, kørere og terræn. Det er et fedt mix 👍😃
Det er et spørgsmål om prioritering
ADVrider!!
Maxi Puch!!!!!!!!!!!
Til top
jesperm Se Drop Down
Formand
Formand
Avatar

Medlem siden: 06.11.07
Land: DK 4200
Status: Online
Beskeder: 261
  Citér jesperm Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13.01.18 kl. 09:13
Det var også en god tur,og meningen var så at nu er der 20 nye der har ruterne kender hotellet og det hele.
Så nu kan de lave nye polens ture, så det ikke kun er os gamle det hænger på.
Kom ind i kampen gutter og sæt nogle ture i kalenderen, det er tid til at give igen, så de nyeste i klubben 
får de samme muligheder som i har haft.

hygge Jesper
jesper m
R100GS
Til top
Jens Eskildsen Se Drop Down
TKD Medlem....
TKD Medlem....
Avatar

Medlem siden: 22.06.08
Land: DK Vestjylland
Status: Offline
Beskeder: 2342
  Citér Jens Eskildsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13.01.18 kl. 09:46
Enig, VIL man afsted, så er det altså "bare" at ringe til et hotel og reservere plads, slå en tur i kalenderen, og så smide ruterne i GPS'en. Så er man fælles om resten.
Yamaha - Revs your heart

90% of your maintenance, is because of 90% of your maintenance.
Det er aldrig for sent at have en god barndom
Til top
tommerup Se Drop Down
TKD Medlem....
TKD Medlem....


Medlem siden: 04.11.04
Land: DK 5690
Status: Offline
Beskeder: 2003
  Citér tommerup Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15.01.18 kl. 07:57
Citat: jesperm

Det var også en god tur,og meningen var så at nu er der 20 nye der har ruterne kender hotellet og det hele.
Så nu kan de lave nye polens ture, så det ikke kun er os gamle det hænger på.
Kom ind i kampen gutter og sæt nogle ture i kalenderen, det er tid til at give igen, så de nyeste i klubben 
får de samme muligheder som i har haft.
<span style="white-space:pre">          </span>hygge Jesper


Det er rigtig fint at få fokus på emnet Jesper. Jeg glæder mig til at se hvem af de "nye" der løber med bolden, og hvem der stikker hovedet i busken...
MVH Pauli.

Dirt roads rule!!
Twins rock!

BMW R80G/S = Back To Basic
BMW R1200GSA = Oohh Yeeaaahh
Til top
 Besvar Besvar     Skift til mobilversion Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down